Scroll to top

Política de Privacitat

INFORMACIÓ RECOLLIDA

El nostre lloc web podrà recollir informació personal, per exemple: nom, informació de contacte, com la seva adreça electrònica i informació demogràfica. De la mateixa manera, quan sigui necessari, podrà ser requerida informació específica per a processar alguna comanda o realitzar un lliurament o facturació.

 

ÚS DE LA INFORMACIÓ RECOLLIDA

El nostre lloc web empra la informació amb la finalitat de proporcionar el millor servei possible, particularment per a mantenir un registre d’usuaris, de comandes, i millorar els nostres productes i serveis. És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament mitjançant el nostre lloc web, amb ofertes especials, nous productes i altre informació publicitària que considerem rellevant per a vostè, o que pugui proporcionar-li algun benefici. Aquests correus electrònics seran enviats a l’adreça que vostè faciliti i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

MOIX EBANISTERÍA S.L. es responsabilitza a complir amb el compromís de mantenir la seva informació segura. Utilitzem els sistemes més avançats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no existeixi cap accés no autoritzat.