Scroll to top

Cuina ES-SR

Disseny: OM interioristes  - Cuina: Zampieri Cucine  - Muntatge:  MOIX ebenisteria  - Jardinera, taulells i pica: Neolith  - Campana: Gutmann  - Aixeta: Blanco  - Tamborets: Ondarreta
Cuines

Cuina ES-SR

Fabricació de mobiliari i muntatge d’una cuina a Altafulla. La cuina és del fabricant italià Zampieri Cucine, del model XP, de Metaliquid acabat Metal, i el marc d’alumini de les portes és de color negre, que alhora, té la funció de tirador.

A la zona de les columnes les portes són escamotejables, permetent així la possibilitat d’obrir la cuina a la resta de l’espai, convertint-la en una peça molt versàtil pel que fa a la seva funcionalitat. El mobiliari interior de les portes escamotejables és de roure fumat, amb les vetes de la fusta molt contrastades.

Just a tocar de les columnes hi ha un gran moble integrat a l’espai que va de punta a punta del mur, de fusta natural de roure envernissat a l’aigua. La barra de la cuina és també de roure. Els taulells, els laterals i el volum enjardinat de l’illa són de Neolith, del model Aspen Grey.

Disseny: OM interioristes.

Post a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *