Scroll to top

Finestres de fusta

Habitatges

Finestres de fusta

Propietats i virtuts de les finestres de fusta en un habitatge:

La finestra de fusta té una baixa conductivitat. Per tant, és eficaç contra la condensació d’aigua i excel•lent per l’aïllament tèrmic i acústic, amb l’estalvi econòmic i energètic que suposa.

La fusta és un recurs renovable, un material natural i ecològic.

Les finestres són versàtils pel que fa a la forma, fàcilment adaptables a espais diversos, i al color, perquè poden estar envernissades al natural o amb el color que més desitgem. També hi ha una gran disponibilitat pel que fa a les tipologies. Les finestres poden ser: practicables, oscil•lobatents, basculants, corredisses, orientables, etc.

Amb un vidre adient la finestra pot assolir prestacions immillorables.

Els vernissos a l’aigua actuals permeten que la fusta transpiri i faciliti la sortida dels gasos dels espais interiors, creant un ambient més net i saludable. Aquest vernís també afavoreix la durabilitat de la finestra amb el mínim manteniment.

Una finestra de fusta és molt segura. Té la millor resposta davant el foc, perquè la seva combustió és lenta i menys tòxica que qualsevol altre material.

El manteniment no és un inconvenient, sinó tot just el contrari. La fusta, a diferència d’altres materials, ens ofereix una oportunitat: la possibilitat de conservar-la i mantenir-la sempre com a nova. Una finestra ben cuidada hauria de romandre en bon estat més de 50 anys.

En alguns casos, si fos necessari, tenim la possibilitat de fabricar una finestra mixta: de fusta massissa i recoberta d’alumini per la part exterior.

Post a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *