Scroll to top

Habitatge JM

Interiorisme: OM interioristes - Cuina de fabricació pròpia: MOIX ebenisteria - Muntatge:  MOIX ebenisteria - Taulell: Neolith - Campana: Gutmann - Pica: Blanco - Cadires i tamborets: Ondarreta Il·luminació: Marset - Floristeria: Punt Verd - Revestiments: Porcelanosa - Grifería: Grb - CODIC Revista núm. 3: Habitatge JM - CODIC - BUILD magazine
Habitatges

Habitatge JM

El projecte d’aquest habitatge ha estat dissenyat per OM interioristes, estudi format per la Mònica Gilabert i el Xavier Moix.

Es tracta de la reforma d’un habitatge al centre de Reus, en la qual es va partir de la necessitat de renovar els seus interiors íntegrament. Una vegada analitzada la planta original i les seves relacions amb el seu nou programa es va projectar un habitatge amb les zones de dia i de nit ben delimitades, tot connectant i obrint alguns espais.

El disseny dels mobles s’ha realitzat amb una especial atenció en assolir espais agradables i confortables per a les persones que els hauran d’habitar. El mobiliari ha estat fabricat a mida al taller de MOIX ebenisteria, a la mateixa ciutat de Reus.

La sobrietat de les formes i la simplicitat dels espais permeten generar un ambient reposat i serè. La il·luminació, tant la natural com l’artificial, s’ha estudiat amb la finalitat d’obtenir un efecte agradable d’harmonia generalitzat.

-

Col·legi Oficial de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya (CODIC). Revista núm. 3: Habitatge JM

Post a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *