Scroll to top

Espai Bombers

Institucions

Espai Bombers

Transformació de l'antiga Estació de Bombers en un espai de formació i divulgació per la prevenció d'incendis. El nou edifici és ara el Parc de la Prevenció, al carrer de Lleida, de Barcelona.
L'estudi d'arquitectura Roldán + Berengué van dur a terme el projecte. L'edifici pretén recuperar l'espai, dialogant amb els sistemes constructius del 1929, any de l'Exposició Universal de Barcelona, i els actuals. Conceptualment, l'edifici està ideat per tal de potenciar la seva verticalitat. La voluntat d'optimitzar els recursos és també una part fonamental del projecte. La llum natural i la climatització han estat clau pel desenvolupament d'aquest nou espai museístic del Poble-sec.

Disseny: Roldán + Berengué
Projecte de museografia: Magma Cultura
Fotografia: Jordi Surroca
Font: Roldan Berengué i HIC arquitectura

  • Propietats

    Acer, vidre i revestiments de diversos materials.

Post a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *