Scroll to top

Qui som


SOM UN EQUIP DE TÈCNICS I EBENISTES AL TEU SERVEI

MOIX ebenisteria és una empresa familiar fundada per l’ebenista Ramon Moix Amenós el 1976. El nostre principal objectiu és fabricar mobles a mida de qualitat, centrant la nostra atenció en l’elaboració del seu disseny i tots els detalls que conformaran el resultat final.    

Som un equip de professionals de diverses especialitzacions, en el marc de l’ebenisteria. Els nostres serveis poden abastar: el disseny d’interiors, la fabricació de mobiliari, les aplicacions de vernissos, o altres acabats, i l’execució dels treballs d’ebenisteria a tot tipus d’instal·lacions.

MOIX ebenisteria ofereix diversos serveis. Dissenyem i fabriquem mobles a mida per a particulars, interioristes, arquitectes i per a entitats de totes les magnituds i característiques. També exportem part de la producció en col·laboració amb altres empreses del nostre sector. Moblem habitatges, espais comercials, espais d’oci i restauració, hotels, etc. Tenim la capacitat d’adaptar-nos a qualsevol tipus de projecte. De la mateixa manera fabriquem cuines a mida i alhora en subministrem mitjançant la casa italiana Zampieri Cucine.

Finalment, posem al teu servei l’estudi OM interioristes: un equip de dissenyadors associats a MOIX ebenisteria. Un estudi que treballa per a nosaltres al mateix temps que ho fa també de manera independent.

Ramon Moix Amenós

Neix a Forès el 1949, un petit poble de la Conca de Barberà, on hi viu fins a la mort dels seus pares, quan tenia només 15 anys. Al 1966 aniria a viure a Reus i començaria a treballar d’aprenent d’ebenista a la Fusteria Pere Jardí. Ramon Moix es faria oficial de primera en aquest taller fins que finalment s’estableix pel seu compte a l’any 1976, fundant d’aquesta manera MOIX ebenisteria, també a la ciutat de Reus.

Al llarg dels anys, més enllà de treballar per a particulars, el nostre principal actiu, el taller d’ebenisteria ha realitzat importants projectes per al sector hoteler i per a l’exportació; amb la fabricació del mobiliari per a molts palaus de la regió de l’Orient Mitjà i de l’Àsia Central. En l’actualitat MOIX ebenisteria continua evolucionant i treballa intensament per assolir el màxim grau de qualitat, pel que fa al mobiliari fet a mida i els espais que habitem cada dia, per tal de fer la nostra vida més agradable i confortable i, d’aquesta manera, augmentar el nostre benestar.