Scroll to top

Qui som


SOM UN EQUIP DE TÈCNICS I EBENISTES AL TEU SERVEI

MOIX ebenisteria és una empresa familiar fundada per l’ebenista Ramon Moix Amenós el 1976. El nostre principal objectiu és fabricar mobles a mida de qualitat, centrant la nostra atenció en l’elaboració del seu disseny i tots els detalls que conformaran el resultat final.    

Som un equip de professionals de diverses especialitzacions, en el marc de l’ebenisteria. Els nostres serveis poden abastar: el disseny d’interiors, la fabricació de mobiliari, les aplicacions de vernissos, o altres acabats, i l’execució dels treballs d’ebenisteria a tot tipus d’instal·lacions.

MOIX ebenisteria ofereix diversos serveis. Dissenyem i fabriquem mobles a mida per a particulars, interioristes, arquitectes i per a entitats de totes les magnituds i característiques. També exportem part de la producció en col·laboració amb altres empreses del nostre sector. Moblem habitatges, espais comercials, espais d’oci i restauració, hotels, etc. Tenim la capacitat d’adaptar-nos a qualsevol tipus de projecte. De la mateixa manera fabriquem cuines a mida i alhora en subministrem mitjançant la casa italiana Zampieri Cucine.

Finalment, posem al teu servei l’estudi om interioristes: un equip de dissenyadors associats a MOIX ebenisteria. Un estudi que treballa per a nosaltres al mateix temps que ho fa també de manera independent.

Ramon Moix Amenós

Neix a Forès, un petit poble de la Conca de Barberà, el 1949, on hi viuria fins a la mort dels seus pares, quan ell tenia 15 anys. Al 1966 aniria a viure a Reus i començaria a treballar d’aprenent d’ebenista a la Fusteria Pere Jardí. Ramon Moix es faria oficial de primera en aquest taller fins que finalment s’establí pel seu compte a l’any 1976, també a la ciutat de Reus.

Fins els nostres dies el taller de MOIX ebenisteria ha anat creixent i desenvolupant-se passant per diverses etapes i emplaçaments. Més enllà de treballar per a particulars, el nostre principal actiu, el taller d’ebenisteria ha realitzat importants projectes pel sector hoteler i per l’exportació als països àrabs, amb la fabricació del mobiliari per molts palaus de la regió de l’Orient Mitjà. En l’actualitat MOIX ebenisteria continua evolucionant i és gestionada pels fills de Ramon Moix i per ell mateix, conjuntament.