Scroll to top

Espai Feng Shui

Mobiliari

Espai Feng Shui

Zona d’estudi en un habitatge unifamiliar de Castellvell del Camp, dissenyada segons els principis del Feng Shui, l’antic art xinès que harmonitza l’energia de l’espai per tal d’afavorir el nostre benestar.

Disseny: OM interioristes

Idea

Disseny de la zona d’estudi en un habitatge unifamiliar de Castellvell del Camp. L’espai ha estat projectat segons els principis del Feng Shui, tractant de cercar l’harmonia dels espais mitjançant aquesta antiga metodologia oriental. El programa del projecte es basava en desenvolupar un disseny que dotés l’espai existent, pulcrament racionalista, d’una personalitat adient als plantejaments del Feng Shui. La zona intervinguda ha estat un altell, en un espai de doble alçada, que té una vista agraïda de l’interior de la casa i alhora del paisatge exterior. Es va crear un espai per a l’estudi i el lleure familiar, encapçalant el dormitori principal, i que funciona com a distribuïdor entre aquesta planta primera i les escales que condueixen a la planta baixa. Les baranes d’acer originàries van ser folrades per un revestiment cec, a semblança de fusta natural de faig, com el terra de tota la casa. La part central de la barana, tota ella en forma de U, en planta, es va enllistonar, amb peces lleugerament separats entre si, permetent d’aquesta manera la circulació natural de l’aire. En tot moment s’han tingut en compte els principis essencials del Feng Shui, l’antic art xinès que harmonitza l’energia de l’espai per tal d’afavorir el nostre benestar.