Scroll to top

Cuina NT-DC

Cuines

Cuina NT-DC

Reforma d’un habitatge a la Selva del Camp. Disseny i millora de la distribució d’espais com la cuina i el menjador, finalment unificats en un mateix ambient, amb una illa, la de la cuina, a tocar de la taula del menjador, conformant un volum longitudinal i adaptat a l’espai. Un propòsit important del projecte ha estat també el d’optimitzar al màxim la llum natural i reforçar-la amb el projecte de la il·luminació artificial.

Disseny: OM interioristes

Idea

Es tracta de la reforma integral d’un habitatge a la Selva del Camp. El propòsit essencial del projecte era la renovació de les instal·lacions i el canvi del materials, i alhora replantejar el disseny de la distribució de la cuina i el menjador. Després d’un anàlisis aprofundit vam decidir unificar la cuina, el menjador i la sala d’estar suprimint un mur. L’illa de la cuina, ara, s’annexa amb la taula del menjador, deixant un espai lliure per la zona d’estar. Els materials blancs proporcionen lluminositat a tot el conjunt. El projecte d’il·luminació l’hem dissenyat també en el nostre estudi, optimitzant primer de tot la llum natural i reforçant la idea amb el disseny de la il·luminació artificial d’una manera acurada.

  • Propietats

    Paviment laminat de roure tenyit gris. Cuina lacada blanca mat, del model Axis, de Zampieri Cucine. Electrodomèstics Neff, campana extractora Gutmann, pica i aixeta de Blanco. Taulells de Neolith Artic White. La zona del líving és també de Zampieri Cucine. Cadires, taules i tamborets d’Ondarreta. Llums de Marset i Arkoslight.